Kajaanin pallokerholle uusi puheenjohtaja ja johtokunta

Kajaanin pallokerholle uusi puheenjohtaja ja johtokunta

KPK:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Mikko Piirainen. Aiemmin pestiä ansiokkaasti hoitanut Jukka Nevalainen jatkaa seuran varapuheenjohtajana.KPK:n uusi johtokunta kokonaisuudessaan:
Puheenjohtaja: Mikko Piirainen

Varapuheenjohtaja: Jukka Nevalainen

Sihteeri: Hanne Pääkkönen

Talkoovastaava: Silja Kohonen

Tiedotusvastaava: Hans Rautiainen

Talousvastaava: Arto Moilanen

Materiaalivastaava: Sami Viinikainen

Ohessa uuden puheenjohtajan videotervehdys. Tämän videon myötä koko KPK:n väki haluaa toivottaa jäsenilleen ja koko urheiluväelle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

KPKlaiset, KPKbörjare!

Kajaanin Pallokerho on pitkän historian omaava, perinteikäs urheiluseura, joka tänä kyseisenä vuonna 2023 on viettänyt 90- vuotisjuhlaansa, ollen näin Kajaanin vanhimpia edelleen toiminnassa olevia urheiluseuroja. Pitkään on Kajaanin Pallokerho ihmisiä liikuttanut ja tavoitteenamme on, että Kajaanin Pallokerhon toiminta pysyy vireänä myös tulevaisuudessa, toivottavasti seuraavatkin 90-vuotta. Kolminkertainen ELÄKÖÖN-huuto Kajaanin Pallokerholle: ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN!

Tässä, rakkaat ihmiset, teitä tervehtii uusi puheenjohtajanne Mikko Tuomas Olavi Piirainen, ruohonjuuritason puurtaja täynnä kainuulaista periksiantamattomuutta ja huumorilla marinoitua tekemisen meininkiä. Johtajana olen yhteistyöhalukas ja -kykyinen, ihmisenä intohimoinen. Minulla on suuri kunnia saada johtaa kehittää tätä hienoa, pitkät perinteet omaavaa KAINUULAISTA urheiluseuraa. Minulla on suuri, lämmin Kainuun-muotoinen sydän, joka palaa rakkaudesta urheiluun. Muistakaa: Sydämen palo, on paras motivaattori!

Näillä sanoin haluankin toivottaa itseni ja koko Kajaanin Pallokerhon puolesta teille kaikille ,rakkaat ihmiset, rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!