KPK-kasvateille lisää SM-mitaleja

KPK-kasvateille lisää SM-mitaleja

Kajaanin Pallokerhon joukkueet eivät yltäneet tällä kaudella SM-mitaleille. Parasta oli C16-tyttöjen viides sija ikäluokan SM-lopputurnauksessa Oulussa, joka sekin on äärettömän kova saavutus, seuran tämän ikäluokan kaikkien aikojen toiseksi paras SM-sijoitus.

Sen sijaan KPK:n kasvatit ovat voittaneet useita SM-mitaleja tänäkin kesänä.

Viimeisimmät tulivat viikonloppuna 16.-17.9. Naisten yllätysmestaruuden vieneen Manse PP:n Anne Tolonen on KPK:n kasvatti ja B-tyttöjen Suomen mestari ja kaksinkertainen hopeamitalisti Pentti Määtän valmentamassa joukkueessa vuodelta 2008. Hän päätti pelaajauransa Tampereella kolme vuotta sitten, mutta sai nyt kultamitalin kaulaansa joukkueenjohtajana.

Mitalijuhliin pääsi mukaan myös Mansen kakkoslukkari Leena Ojanen, joka kävi keskikesällä KPK:n lukkarina superpesiksessä tuuraamassa nilkkansa vääntänyttä Reeta Korhosta.

Viikonlopun toinen KPK-mitalisti on B-poika Ville Seppänen Sotkamon Jymyn joukkueessa. Urheilulukiolaisen pitkä kausi päättyi sunnuntaina SM-pronssijuhliin Kankaanpää-ottelussa Sotkamossa. Ville on KPK:n pesiskoulun kasvatti ja pelasi vielä viime kesänä Jymyn junioriottelujen lisäksi KPK:n miesten suomensarjan joukkueen 2-kopparina.

Jo aikaisemmin kesällä olivat Tommi Kinnunen ja Jukka Nevalainen pelaamassa SM-kultaa ikämiesjoukkueissa. Tommi pelasi Sotkamon KMV:n yli 35-vuotiaiden ja Jukka Pattijoen yli 45-vuotiaiden mestarijoukkueessa. Pattijoen pelinjohtaja toimi Harri Tegelberg, joka vastasi tällä kaudella myös KPK:n C-tyttöjen SM-sarjajoukkueen peluuttamisesta.

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915