Korttelipesis valtaa Kajaanin kesällä 2020!

Korttelipesis valtaa Kajaanin kesällä 2020!

Kajaanin Pallokerho käynnistää lähiliikuntapalvelun nimeltään Korttelipesis kahdeksalla kentällä ympäri Kajaania. Korttelipesis on monipuolinen liikuntakerho 6-10-vuotiaille lapsille. Liikuntakerhossa opetellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja, leikitään ja pelataan pelejä. Päälajina liikuntakerhossa on pesäpallo ja kerhossa opetellaankin monipuolisesti pesäpallon perustaitoja sekä pelataan pesistä! Korttelipesis alkaa maanantaina 1.6. ja päättyy 31.7. Lisäksi tulemme järjestämään Korttelipesis-pelaajille pelitapahtumia loppukesän aikana.

Korttelipesiksen kentät ja aikataulut:

 • Nakertaja, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-11.00
 • Keskuskoulu, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11.30-12.30
 • Lohtaja, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-11.00
 • Purola, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11.30-12.30
 • Soidinsuo, tiistaisin ja torstaisin klo 10.00-11.00
 • Lehtikangas, tiistaisin ja torstaisin klo 11.30-12.30
 • Kätönlahti, tiistaisin ja torstaisin klo 10.00-11.00
 • Teppana, tiistaisin ja torstaisin klo 11.30-12.30

Korttelipesis maksaa koko kesän ajalta vain 50 euroa! (Korttelipesis osallistumismaksu 39,50€ ja pesispassi 10,50€)

Hinta sisältää: 18 ohjattua tapahtumaa, koulutetut ohjaajat, Korttelipesis tuubihuivin, KPK seuratuotteen sekä KPK jäsenkortin.

Pesispassi sisältää: Vakuutuksen Korttelipesikseen.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://kpk.myclub.fi/ --> Ilmoittaudu tapahtumiin

Pesispassin ostaminen tapahtuu osoitteessa: https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/

Lisätietoja saat seuran junioripäälliköltä Manu Vartialta, 050 5565 414, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kajaanin Pallokerho haluaa toimia vastuullisesti Korttelipesiksen järjestämisessä. Noudatamme kaikessa toiminnassamme vastuullisten toimintatapojen mukaisia käytäntöjä ja ryhmäkoot tulevat pysymään enintään 20 henkilössä. Kaikki harjoitteet pyritään pitämään sellaisina, ettei turhia pidempiaikaisia lähikontakteja syntyisi toiminnassa. Haluamme muistuttaa kaikkia pesiskouluun osallistuvia lapsia, heidän huoltajiaan ja ohjaajia, että varotoimenpiteisiin tulee suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella. Lapsien käsienpesu ennen ja jälkeen tapahtuman on suotavaa. Lapset desinfioivat kätensä ennen ja jälkeen harjoituksen ohjaajien mukana olevilla käsideseillä. Jos epäilee olevansa sairas, toimintaan ei tule osallistua. Korttelipesis-pelaajat ja ryhmien ohjaajat pysyvät koko Korttelipesiksen ajan samoissa ryhmissä. Koulutetut ohjaajat ohjaavat pareittain koko kesän samoja ryhmiä ja heillä on maksimissaan kaksi ryhmää päivässä. Ohjaajilla on kerhovarusteiden lisäksi mukana myös ensiapulaukut kaikille kentille.

Kajaanin Pallokerho ei ota vastuuta seuran tapahtumissa ilmenneistä tartuntatapauksista.

Toimintaamme ohjeistavat seuraavat asiat:

 1. Noudata valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoakoronaviruksesta) sekä THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-jarokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).
 2. Harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.
 3. Ohjatussa Korttelipesistapahtumassa on maksimissaan 18 osallistujaa + Korttelipesis ohjaajat.
 4. Korttelipesiksessä pyritään välttämään osioita, joissa pelaajat joutuvat välittömään lähikontaktiin.
 5. Korttelipesiksessä emme käytä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja vaan toimimme ulkona. Lähikontaktien välttäminen harjoituksiin kulkemisessa on myös huomioitava ja suotavaa.
 6. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tapahtuman kotona tai on käytettävä omaa desinfiointiainetta. Korttelipesiksessä jokaisella ryhmällä on myös oma desinfiointiaine käytettävissä.
 7. Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö.
 8. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään.
 9. Jos epäilet COVID-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaistakoronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

 Korttelipesis mainosjuliste