KPK hakee kesätyöntekijöitä

KPK hakee kesätyöntekijöitä

Kajaanin Pallokerho hakee kesätyöntekijöitä Korttelipesikseen apuohjaajiksi (2 paikkaa) sekä valtakunnallisen Naperoleirin suunnitteluun ja toteutukseen (useita paikkoja).

Naperoleiri (www.naperoleiri.fi) järjestetään Kajaanissa 28.7-1.8.2020. Työaika painottuu edellä mainitulle ajankohdalle, mutta tarpeen mukaan myös tämän ajankohdan ympärille. Pesäpallotausta tai lajin tunteminen ei ole välttämätöntä. Katso tarkemmat tiedot liitteestä (pdf).

pdf icon 20px Naperoleiri kesätyö 2020

Korttelipesis järjestetään kesä-heinäkuun ajan arkipäivisin. Korttelipesiksen apuohjaajana osallistut liikuntakerhon järjestämiseen ja toimit apuna lasten ohjaamisessa. Aikaisempi kokemus lasten liikuttamisesta ja pesäpallon perusasioiden osaaminen katsotaan eduksi. Katso tarkemmat tiedot liitteestä (pdf).

pdf icon 20px Korttelipesis kesätyö 2020

Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen osoitetaan 29.2.2020 mennessä osoitteeseen:
Johanna Partanen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
Päivi Flöjt: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tehtäviin valittavien tulee hakea Kajaanin kaupungin kesäseteliä, jonka myöntäminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Kesätyöseteliä haetaan sähköisellä hakemuksella, joka aukeaa maanantaina 9.3.2020 klo 9.00 osoitteessa www.kajaani.fi > Ajankohtaista