Marjukka Urpelainen jakoi palkinnot KPK:n parhaille

Marjukka Urpelainen jakoi palkinnot KPK:n parhaille

Kajaanin Pallokerho päätti hienon pesiskautensa ja 85-vuotisjuhlavuotensa tapahtumat komeasti. Keskusseurakuntakodissa 10.10. järjestetyssä kauden päätöstilaisuudessa jaettiin kaikkiaan 58 henkilökohtaista palkintoa ja Kainuun Pesiksen pm-hopeamitalit E12- ja D14-tyttöjoukkueille sekä muistomitalit tenavien alueleirin järjestelytoimikunnalle.

Palkintojen jakajana toimi Kirittärien Suomen mestari ja 9-kertainen Itä-Länsi-pelaaja Marjukka Urpelainen. Moni tyttö ja poika muistaa varmasti pitkään, kenen kädestä mitalinsa ja pyttynsä sai.
Kesän Jyväskylässä pelannut Urpelainen on KPK:n kasvatti ja taas ainakin tulevan talven kajaanilainen, kun on aloittanut taas työt päiväkodissa.
KPK:n päättyneen pesiskauden merkittävimmät tapahtunut oli PPL:n pohjoisen alueen Tenavaleirin järjestäminen kesäkuussa, päätoimisen naisten ja tyttöjen valmentajan palkkaaminen elokuussa yhteistyössä Vuokatti-Ruka urheiluakatemian kanssa ja naisten edustusjoukkueen Suomensarjan sarjavoitto ja nousu Ykköspesikseen. Joukkueen parhaana pelaajana palkittiin Hanna Airaksinen, joka monen pelivuoden jälkeen palasi Raumalta kotikaupunkiinsa ja oli ehkä KPK:n ratkaiseva pelaaja nousutaisteluissa.
Kauden päättäjäisissä jaettiin myös neljä KPK-standaaria ansiokkaasta toiminnasta seurassa. Standaarin saivat KPK:n superpesisjoukkuetta kaksi vuotta luotsannut Saku Komulainen, mm. kaksi kertaa ikämiehet SM-mitaleille peluuttanut Harri Tegelberg, naisten monivuotinen talousjohtaja Risto Karjalainen ja Hanna Airaksinen.
Kauden päätöstilaisuudessa julkistettiin myös seuran johtokunnan päätös kutsua lähes 30 vuotta puheenjohtajana toiminut Jorma Säkkinen KPK:n kunniapuheenjohtajaksi.

pdf icon 20px KPK 2018 kauden palkitut