Manu Vartia Kajaanin Pallokerho Ry:n uudeksi junioripäälliköksi

Manu Vartia Kajaanin Pallokerho Ry:n uudeksi junioripäälliköksi

Manu Vartia on aloittanut Kajaanin Pallokerhon junioripäällikkönä marraskuun alussa. Manu täytti aikaisemmin junioripäällikönä toimineen, takaisin etelään muuttaneen Sanimaria Selinkolta vapaaksi jääneen paikan. Manulla on pohjakoulutuksena Varalan Urheiluopistossa suoritettu Liikunnanohjauksen perustutkinto ja hän suorittaa tällä hetkellä jatkokoulutusta Liikunnanohjaajaksi Kajaanin Ammattikorkeakoulussa. Aikaisemmin hän on toiminut pesäpallon parissa Hämeen alueella mm. Hämeenkyrössä, Ruovedellä, Tampereella ja Ylöjärvellä.

Kuka olet ja mistä tulet?
Vartian Manu ja kotoisin olen Hämeenkyrön kunnasta Tampereen kupeesta.

Miksi Kajaanin Pallokerhoon?
Minulla on opiskelujen kolmasvuosi käynnissä KAMK:ssa ja seuran puolelta tarjoutui mahdollisuus osa-aikaiseen työntekoon sekä valmentamiseen, joten hyvä kokonaispaketti sai minut siirtymään pysyvämmin Kajaaniin. Hienoa on myös päästä tekemään ympäri vuoden töitä pesäpallon parissa.

Mitä tuot Kajaanin Pallokerhoon?
Haluan tuoda omaa ammattitaitoa liikunta-alalta sekä kokemuksia ja näkemyksiä aikaisemmista työpaikoistani. Intohimonani on nuorten pelaajien kehittäminen ja monipuolisen harjoittelun takaaminen kaiken ikäisille pelaajille sekä harrastajille. Haluan myös olla luomassa matalan kynnyksen harrastamista, jotta mahdollisimman moni pääsee osaksi Kajaanin Pallokerhon toimintaa.

Mitkä ovat tavoitteesi Kajaanin Pallokerhossa?
Virallisesti tavoitteeni on harrastajamäärien kasvattaminen mutta haluan myös panostaa jo seurassa olevien joukkueiden toimintaa sekä markkinoida seuraa ja sen toimintaa koko Kajaanin alueelle.

Kajaanin Pallokerho kiittää Sanimariaa työstään ja toivottaa Manun tervetulleeksi seuraan!

Junioripäällikön yhteystiedot:
Manu Vartia
puh. 050 556 5414
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Manu Vartia (kuva: Pasi Reponen)