Korttelipesis

Korttelipesis kesällä 2022

Kajaanin Pallokerhon tarjoama lähiliikuntapalvelu Korttelipesis jatkuu kesällä 2022 uudistuneessa muodossa. Tämän kesän uutuus on kaikkien Kortteliryhmien yhteinen viikoittainen pelipäivä Kajaanin Liikuntapuistossa. Pelipäivä järjestetään aina perjantaisin klo 11-14.

Alkuviikosta korttelipesis -harjoituksia järjestetään aikaisempien kesien tapaan Kajaanin lähiliikuntapaikoissa. Tänä kesänä Korttelipesistä on tarjolla neljällä kentällä; Lohtajalla, Nakertajassa, Lehtikankaalla sekä Kätönlahdessa.

Lehtikankaan kentällä maanantaisin klo 11.30-12.30

Kätönlahden kentällä tiistaisin klo 10-11

Nakertajan kentällä tiistaisin klo 11.30-12.30

Lohtajan kentällä keskiviikoisin klo 10-11

Korttelipesis on monipuolinen lähiliikuntapalvelu 6-12-vuotiaille lapsille, joka antaa lapsille mahdollisuuden päästä liikkumaan monipuolisesti sekä kokeilemaan pesäpalloa matalalla kynnyksellä. Päälajina Korttelipesiksessä on luonnollisesti pesäpallo ja kesän aikana opetellaankin monipuolisesti pesäpallon perustaitoja sekä tietenkin pelataan pesistä!

Korttelipesis alkaa maanantaina 6.6. ja viimeinen pelipäivä pidetään torstaina 4.8.

Hinta 49€/lapsi, sisarhinta 39€. Lisäksi välttämätön hankittava Pesispassi sporttiturvalla 11€ (Pesispassi hankitaan Suomisportin kautta)

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän MyClub-linkin kautta: ilmoittautumaan
L
isätietoja: Jere Knaapila 040 1861697

Kajaanin Pallokerho toimii vastuullisesti Korttelipesiksen järjestämisessä. Noudatamme kaikessa toiminnassamme vastuullisten toimintatapojen mukaisia käytäntöjä ja yleisen koronatilanteen mukaisia varotoimia. Haluamme muistuttaa kaikkia pesiskouluun osallistuvia lapsia, heidän huoltajiaan ja ohjaajia, että varotoimenpiteisiin tulee suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella. Lapsien käsienpesu ennen ja jälkeen tapahtuman on asianmukaista varautumista. Lapset desinfioivat kätensä ennen ja jälkeen harjoituksen, jos alueen koronaohjeistus sitä edellyttää. Käsidesit kulkevat ohjaajien mukana joka harjoitus kerralla. Jos epäilee olevansa sairas, toimintaan ei tule osallistua. Koulutetut ohjaajat ohjaavat pareittain tai korttelipesiksen vastuuohjaaja itsenäisesti koko kesän samoja ryhmiä. Ohjaajilla on peli- ja leikkivarusteiden lisäksi mukana myös ensiaputarvikkeita kaikilla kentillä.