Tule KPK:n pesiskouluun kesätöihin!

Tule KPK:n pesiskouluun kesätöihin!

KPK hakee pesiskoulun rehtoria ja pesiskouluohjaajia kesäkaudeksi 2017. Pesiskoulu alkaa toukokuussa ja jatkuu elokuun loppuun asti. Pesiskoulu pyörii 2-4 kertaa viikossa, osin iltaisin ja pääosin päivisin. KPK:n pesiskoulu osallistuu kesän aikana Kainuun Pesiksen järjestämiin turnauksiin Kajaanissa, Kuhmossa, Paltamossa, Sotkamossa ja Suomussalmella.

Pesiskoulun rehtorin tehtävänä on toimia pesiskoulutoiminnan suunnittelijana yhteistyössä Kajaanin Pallokerhon ja Kainuun Pesiksen pesiskoulutoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa ja toimia vastuuvetäjänä KPK:n pesiskoulussa yhdessä pesiskouluohjaajien kanssa. 

Tehtävään hakijalta edellytetään täysi-ikäisyyttä, ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä kokemusta valmennus- tai ohjaustehtävistä pesäpallon parissa. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi.

Pesiskouluohjaajilta edellytetään reipasta ja innostavaa otetta lasten ohjaamisessa sekä mielellään pesäpalloharrastustaustaa. Pesiskouluohjaajiksi valittujen tulee hakea ja saada Kajaanin kaupungin koululaisten kesätyöseteli.

Lisätietoja antaa ja hakemukset vastaanottaa Leea Mattila: puh. 0443669892 (klo 14 jälk.) TAI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Työtehtäviä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella.