Kovalyöntinen Pattijoki vei voiton

Kovalyöntinen Pattijoki vei voiton

Kauden avauspeli päättyi eilen Pattijoen Urheilijoiden voittoon lukemin 2-0 (8-2, 8-3). Pattijoen ykköskärki oli hyvällä pelipäällä, numerolla 1 pelannut Viivi Partanen meni 100% tehoilla kentälle ja Pattijoen kotiutuksista vastanneet Iiris Larikka ja Aino-Maija Saastamoinen löivät kumpikin 1+4 juoksua avauspelin kunniaksi.

Ottelussa Kajaanin Pallokerho sortui pieneen hermoiluun ulkopelissä ja antoi kovalyöntiselle Pattijoelle tilaisuuden ratkaista pelin läpilyöntien kautta. Läpilyöntien jälkeen Pattijoen pelaaminen vapautui ja onnistumiset seurasivat toisiaan, kun taas vierasjoukkueen pelaamista vaivasi takaa-ajoasemassa rauhattomuus. Tämän rauhattomuuden vuoksi sisävuoroista puuttui jatkuvuutta ja kirivaihe jäi KPK:lla puolitiehen.

Ottelussa palkittiin Kajaanin Pallokerhon pelaajista numerolla 4 pelannut Mari Kemppainen ja etenijäjokeri Tuuli Toiviainen. Lisäksi KPK:n onnistujina olivat kakkoskärjessä varmasti pelanneet Henna Hakala, Oona Markkanen ja Salla Tegelberg.

Seuraavan kerran Kajaanin Pallokerhon naisten edustusjoukkue on tositoimissa sunnuntaina 28.6., kun Liikuntapuiston uudelle tekonurmikentälle saapuu vastustajaksi Lappajärven Veikot! Kauden ensimmäinen kotiottelu alkaa klo 16:00 ja otteluisäntä Kajaanin kaupunki tarjoaa otteluun kaikille ilmaisen sisäänpääsyn. Tervetuloa katsomaan uusittua pesäpallokenttää ja kannustamaan Kajaanin Pallokerho kauden ensimmäiseen voittoon!

Ottelun tilastot löydät osoitteesta: https://pesislive.fi/#gamePage?id=5ULzB7