Emma Körkkö palaa pelikentille Jyväskylän Kirittärissä

Emma Körkkö palaa pelikentille Jyväskylän Kirittärissä

KPK:n valmennustiimiin syksyllä 2019 liittynyt Emma Körkkö on pyörtänyt pelaajauransa lopettamispäätöksen ja allekirjoittanut kauteen 2022 ulottuvan sopimuksen Jyväskylän Kirittärien kanssa. Päätöksen takana ovat siviilielämän asiat, työllisyystilanteen muutokset ja opiskelemaan siirtyminen. Siirtyminen KPK:n valmennustehtävistä takaisin pelaajaksi Kirittäriin sujui hyvässä yhteisymmärryksessä. Kajaanin Pallokerho haluaa kiittää Emmaa yhteisestä ajasta ja hänen tekemästään työstä seuran hyväksi!

”Emma on paitsi peliosaamiseltaan aivan ehdotonta eliittiä, myös erittäin ammattitaitoinen valmentaja ja mahtava persoona työkaverina. Itse olen sitä mieltä, että Emman on ehdottomasti seurattava tässä asiassa sitä, minkä kokee oikeaksi ratkaisuksi. Kun Emma keväällä otti puheeksi mahdollisuuden palata pelikentille, en missään nimessä tahtonut jarrutella tätä päätöstä”, kertoo naisten ykköspesisjoukkueen päävalmentaja Arttu Jurvakainen. Aivan kokonaan irti KPK:n toiminnasta ei Körkön ole tarkoitus jäädä peliuransa jatkosta huolimatta. Hänelle on kaavailtu eräänlaista etävalmentajan ja mentorin roolia myös kilpailukauden ajaksi. ”Emman panos joukkueemme ja myös koko seuran valmennuksen eteen oli jo tämän lyhyen yhteisen taipaleen aikana merkittävä. Jos jotain hyötyä on ollut tästä erikoisesta keväästä, niin ainakin etätyöskentelyn mahdollisuudet ovat tulleet tutuksi. Uskon, että löydämme keinot jatkaa yhteistyötä myös kesän aikana”, Jurvakainen jatkaa.

”Päätöstä kypsyteltiin melko pitkään. Suurin syy tälle päätökselle oli se, että halusin lähteä opiskelemaan ja rakentamaan elämääni Jyväskylään. Haluan kuitenkin hoitaa aloittamani projektin mahdollisimman hyvin loppuun myös KPK:n suuntaan, jotta ratkaisu olisi mahdollisimman reilu kaikille osapuolille. Vielä eivät pelini kuitenkaan ole pelattu!”, kommentoi Emma Körkkö paluutaan. ”Haluan osaltani kiittää KPK:ta kuluneesta ajasta ja toivottaa onnea kilpailukauteen! Työt kuitenkin jatkuvat edelleen!”, Körkkö päättää.

Aiheesta lisää:
https://www.superpesis.fi/uutiset/emma-korkko-perui-lopettamispaatoksensa-ja-allekirjoitti-perati-kolmivuotisen-sopimuksen-kirittariin/