KPK:n naisten edustusjoukkue on nuori ja nälkäinen

KPK:n naisten edustusjoukkue on nuori ja nälkäinen

Kajaanin Pallokerhon naisten edustusjoukkue on vuonna 2019 nuori ja nälkäinen. Ykkösen harjoitusringin rungon muodostavat edellisellä kaudella sarjanousua juhlineen suomensarjajoukkueen pelaajat. Viime kaudelta lopettamisuutisten vuoksi tyhjentyneet pelipaikat täydennetään osin ulkopuolelta tulevin voimin ja osin seuran omista junioreista. Syyskaudella harjoittelu on painottunut urheilullisuuden parantamiseen, sekä henkilökohtaisten taitojen ja ominaisuuksien kehittämiseen. Lopulliseen laajuuteensa rinki kasvaa vuodenvaihteen tietämillä ja vuosi 2019 käytetäänkin enenevissä määrin joukkueen yhteen hitsautumiseen ja nimenomaan joukkuepelin kuvioiden harjoitteluun!

Sarjaportaan vaihtuminen on otettu vastaan mieluisana haasteena: tulevalla kaudella naiset pääsevät varmasti kamppailemaan illasta toiseen tasokkaita joukkueita vastaan, kun puhutaan valtakunnan toiseksi korkeimmasta sarjatasosta. Vaatimustason pitää näin ollen olla korkea myös talvikaudella päivästä ja harjoituksesta toiseen – huippupesis vaatii huipputason harjoittelun. Harjoitusryhmän henki on motivoitunut ja jokainen yksilö valmis uhraamaan paljon unelmiensa eteen!

Ykköspesiksen ringin ikärakenne on varsin nuori: joukkueen nestorin titteliä kantaa vuonna 1996 syntynyt Oona Markkanen. Suurin osa joukkueesta onkin vielä juniori-ikäisiä, jotka uurastavat alkavalla kaudella edustusjoukkueen lisäksi B-tyttöjen superpesisjoukkueessa!

ykkonen1

ykkonen2

ykkonen3