Matalan kynnyksen pesisharjoituksia GF-junioreille!

Matalan kynnyksen pesisharjoituksia GF-junioreille!

Tule mukaan matalan kynnyksen pesisharjoituksiin! 

Kaikki vuonna 2010 ja myöhemmin syntyneet tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneet monipuolisesta liikunnasta pesäpallon harjoittelemisen lisäksi, ovat tervetulleita Kajaanin Pallokerhon GF-junioreiden harjoitusryhmään!

Syyskaudella ryhmässämme on toiminut aktiivisesti yhteensä noin 8 lasta, ja tavoitteenamme olisi saada mukaan vielä monia uusia reippaita liikkujia. Harjoituskerrat sisältävät paljon erilaisia pelejä ja leikkejä, sekä myös pesäpalloon tutustumista helppojen harjoitusten ja viitepelien kautta.  

Kesällä 2020 Kajaanissa järjestetään valtakunnallinen Naperoleiri. Tavoite olisi myös koota innokkaista GF-ikäisistä lapsista vähintään yksi joukkueellinen pelaajia kyseiselle leirille hakemaan arvokasta pelikokemusta ja kokemaan iloisia onnistumisen tunteita!

MITÄ? - Monipuolista liikuntaa sekä pesäpalloon tutustumista ja harjoittelua

KENELLE? - Vuonna 2010 ja sitä myöhemmin syntyneille lapsille

MILLOIN? - Keskiviikkoisin klo 17-18.30

MISSÄ? - Soidinsuon koulun liikuntasalissa

TAVOITTEET? - Sytyttää kipinä liikkumiseen ja erilaisten taitojen kehittämiseen, sekä koota innokkaista pelaajista joukkue kesällä 2020 Kajaanissa järjestettävälle Naperoleirille.

Ohjaajina toimivat: Sofia Mikkola, Heta Juvonen & Hanna Perttunen 

Lisätietoja voi kysyä Manu Vartialta, puh. 050 5565 414 tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Mukaan saa tulla milloin vain, tervetuloa!