G8/F10-juniorit

G8/F10-juniorit

G8/F10-juniorit matalan kynnyksen pesistoimintaa

Haluatko ilmoittaa lapsesi mukaan GF-junioreiden matalan kynnyksen pesisharjoituksiin! 

Kajaanin pallokerhon G8/F10-junioreiden yhteisjoukkueessa harjoittelevat vuonna 2011 ja myöhemmin syntyneet tytöt ja pojat. Syyskaudella ryhmässämme on toiminut aktiivisesti yhteensä noin 15 lasta, ja tavoitteenamme olisi saada mukaan vielä uusia reippaita liikkujia. Harjoituskerrat sisältävät paljon erilaisia harjoitteita, jotka tukevat liikunnallisuutta sekä lajiharjoittelua. Tavoitteena on pesäpalloon tutustuminen, lajiosaamisen kehittäminen ja onnistumisen elämykset.  

Kesällä 2021 Kajaanissa järjestetään valtakunnallinen Naperoleiri Naperoleiri - Pesäpalloliitto (pesis.fi).  Tavoite olisi myös koota innokkaista GF-ikäisistä lapsista vähintään yksi joukkueellinen pelaajia kyseiselle leirille! Kesällä osallistutaan myös muuhun pelitoimintaan, josta infoa tulee myöhemmin. Pelien kautta kehitämme myös joukkueen peliosaamista sekä innostamme mukaan joukkuetoimintaan.

Harjoitukset talvikaudella 2020-2021 kaksi kertaa viikossa Soidinsuon koulun liikuntasalissa:
- ke klo 17-18
- su klo 13-14

(mahdollisuus osallistua myös vain toiseen harjoituskertaan per viikko).

Mukaan voi tulla koska tahansa ja aiempi lajiosaaminen ei ole välttämättömyys. Kun haluat tulla osallistumaan harjoituksiin tai katsomaan harjoituksia, ota Koronan vuoksi ensiksi yhteys joukkueenjohtajaan! (Sami tai Arto)

Ota yhteyttä:

Joukkueenjohtaja(t):
- Sami Karjalainen,  sami.karjalainen !@! kao.fi tai 0405204381
- Arto Moilanen, arto !@! gnz.fi

Joukkueen muut toimihenkilöt:
- Rahastonhoitaja: Hanna Selesniemi
- Talkoovastaava: Ari Sirviö
- Valmentajina ovat syyskaudella 2020 toimineet Mari Kemppainen, Jere Knaapila ja apuvalmentajana Ira Sirviö

  • 1
  • 2