E-tytöt pelasivat Lehtikankaan koulun uudella tekonurmella

E-tytöt pelasivat Lehtikankaan koulun uudella tekonurmella

Kajaanin Pallokerhon E-tytöt pääsivät tiistaina kokeilemaan pesiksen pelaamista Lehtikankaan koulun uudella tekonurmella. Vuorossa oli Kainuun Pesiksen piirinmestaruussarjan ottelu Sotkamon Jymyä vastaan.

Keli oli tiistaina sateinen, joten uudelle tekonurmelle pääsy oli helpotus. Soidinsuon koulun vanha hiekkakenttä kun on kesän sadekeleillä todettu kohtalaisen huonosti "viemäröidyksi" ja etenkin kotipesän päätyyn tahtoi vesi jäädä seisomaan lammikoiksi. Vaikka uuden kentän kumirouhepinnoite ei aivan ihanteellinen pesäpalloiluun olekaan, niin kenttä tuli tarpeeseen kajaanilaisille pesiksen harrastajille sekä otteluiden pelaamiseen että harjoituskäyttöön.

Rakennustyöt kentän ympäristössä ovat vielä hieman kesken, joten mm. kenttää ympäröivästä aidasta olisi pallon ollut mahdollista livahtaa alamäkeen ja kauemmaksikin kevyen liikenteen sekaan. Huoli osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä uusi tekonurmi ainakin näin sadekelillä hidasti palloa melkoisesti. Lisäksi heti Tenavakentän takarajan tuntumassa sijaitseva aita varmisti, että kunnareita tuottaneita läpilyöntejä ei tiistaina nähty.

Joukkueet joutuivatkin poimimaan jokaisen juoksun yksitellen kuin mustikat konsanaan ja ottelun lopussa Sotkamon tytöillä oli "ämpärissään" enemmän juoksuja. Ottelu päättyi Jymyn voittoon jaksoin 0-2.

Kainuun pm-sarja, E-tytöt
22.8. KPK - SoJy 0-2 (3-6, 3-13)

KPK:n palkitut: Brianna Somesfalean, Minja Moilanen
SoJy:n palkitut: Nelli Huotari, Emmi Helmi Erkkilä

Ottelu päätti KPK:n E-tyttöjen pelikauden, mutta harjoitukset jatkuvat syyskuulle. Syyskuun lopussa vietetään vielä perhepesispäivää, jossa tytöt ottavat mittaa vanhemmistaan pesäpallon merkeissä.

Uudet harrastajat ovat tervetulleita E-tyttöjen (s. 2005-) harjoitusryhmään ympäri vuoden, mutta parhaan startin ensi kauteen saa tulemalla mukaan harjoituksiin jo nyt. Kysy loppukesän harjoitusajat ja -paikat valmentaja Oonalta (050 493 2358) tai joukkueenjohtaja Anssilta (044 058 2274). Tarkemmat yhteystiedot löytyvät E-tyttöjen nettisivulta, täältä.

Sateinen keli ei E-tyttöjen pelaamista hidastanut
Kaarella huudetaan ja näytetään missä pallo on
Kovasta vastuksesta huolimatta tytöt tekivät ottelussa hienoja suorituksia ja onnistumisia
KPK:n parhaana pelaajana palkittiin numerolla 4 pelannut Brianna Somesfalean
Ottelun päätteeksi onniteltiin vastustajaa voitosta ja kiitettiin hyvästä pelistä