Tule mukaan pelaamaan E-poikien pesisjoukkueeseen!

Tule mukaan pelaamaan E-poikien pesisjoukkueeseen!

Kaikki vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneet pojat, jotka ovat kiinnostuneet monipuolisesta liikunnasta pesäpallon harjoittelemisen lisäksi, ovat tervetulleita Kajaanin Pallokerhon E-poikien harjoitusryhmään!

Syyskaudella ryhmässämme on toiminut aktiivisesti yhteensä noin 14 lasta ja tavoitteenamme olisi saada mukaan vielä monia uusia reippaita liikkujia. Harjoituskerrat sisältävät paljon erilaisia harjoituksia ja pelejä. Harjoituksissa on aina hauskaa ja harjoittelemme yhdessä iloisella mielellä!  

Kesällä 2020 Kajaanin Pallokerhon E-pojat osallistuvat Pohjoisen alueen E-poikien pelisarjaan, Tyrnävän alueleirille sekä Ylivieskan King Meal -turnaukseen toukokuussa. Kaikille pojille on edessä elämän ensimmäiset viralliset sarjaottelut, joten nyt on todella hyvä mahdollisuus liittyä ensikertalaisten joukkueeseen. Välineitä on mahdollisuus lainata seuralta, joten ei tarvitse kuin tulla iloisella fiiliksellä paikalle ja liittyä mukaan toimintaan!

MITÄ? - Monipuolista liikuntaa sekä pesäpalloon tutustumista ja harjoittelua

KENELLE? - Vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneille pojille!

MILLOIN? - Perjantaisin klo 16.30-18.00

MISSÄ? - Soidinsuon koulun liikuntasalissa

TAVOITTEET? - E-poikien joukkue toimii esimerkkinä tuleville Kajaanin Pallokerhon poikien joukkueille!

Päävalmentajana toimii: Heikki Klemetti 

Lisätietoja voi kysyä Manu Vartialta, puh. 050 5565 414 tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Koko kesä pelataan pesistä, tule mukaan pelaamaan!

20191027_E_pojat_web.jpg

© Pasi Reponen