Poikien syyskausi päättyi keilaturnaukseen

Poikien syyskausi päättyi keilaturnaukseen

E12- ja D14-poikien yhteinen harjoitusryhmä päätti syksyn 2018 harjoituskautensa tiistaina 18.12. Kajaanin keilahallissa. Pikkujoulujoulutunnelmissa käydyn 15 sarjan kisailun osaavin oli E-poika Joopi Moilanen.

 Pojat ovat harjoitelleet lokakuun alusta lähtien kaksi kertaa viikossa Soidinsuon koulun salissa ja pari kertaa pallohallissakin. Fyysisen kunnon testit ja lajitaitojen täsmäoppiminen ovat vaatineet hikeä ja kärsivällisyyttä niin pojilta kuin valmentajaltakin, mutta testitulokset kertovat selvästä kehityksestä, Kuntopallo lentää kaueammas kuin vuosi sitten ja loikkatuloksiin on tullut mukavasti senttejä lisää.

Uutta syksyn testeissä oli nopeustesti Kajaanihallin juoksuradalla marraskuussa seuran muiden juniorien kanssa. Testi uusitaan tammikuussa ja vielä huhtikuussa.
Ryhmän tavoitteena on pelata talvikaudella 2-3 halliottelua ja koota sekä alle 12- että 14-vuotiaiden joukkueet kesäksi yhteistyössä seuran pesiskoulun kanssa. Mukaan mahtuu uusia harjoittelijoita!

KPK:n poikien pikkujoulukisailuun keilahallissa osallistuivat Onni Reponen (vas.), Joopi Moilanen, Veeti Turunen, Einari Jäntti ja Verneri Jäntti.

Harjoitusajat 8.1. 2019 lähtien:
Tiistaisin kello 17-18.30 Soidinsuon koulu
Perjantaisin kello 17-18 Soidinsuon koulu

Valmentaja ja yhdyshenkilö:
Jorma Säkkinen 050-551 1160
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.