Palavaa vettä

Palavaa vettä

“Onko olemassa palavaa vettä?” laulaa Tähkän poika. Kyllä sitä näyttää olevan. 
Hyvän alun jälkeen KPK:n D-tytöillä ote hieman lipesi Suurleirillä. Pelinjohtaja Minna Kettunen on kuitenkin konkari saamaan pelin takaisin uomiinsa. Minnalla on tähän konstinsa. Leirin puolivälin jälkeen kentällä nähtiin täysin erilainen joukkue, joka tsemppasi, taisteli, repi ja raastoi pelit pala kerrallaan voitokseen. Niin, sitä palvaa vettä tuntui olevan tyttöjen juomapulloissa, sen verran liekeissä tytöt olivat. Viisi voittoa putkeen on kova suoritus. 
Liekeissä olivat tytöt myös leiridiscossa: Heti, kun tytöt saapuivat tanssisaliin, pärähtivät palohälyttimet soimaan! Vieläkö joku epäilee sitä palavaa vettä. Onneksi mistään vakavasta ei ollut lopulta kysymys.
D-tytöt kotiutuivat lauantaina Suurleiriltä, josta jäi paljon positiivisia asioita muisteltavaksi. 
Minnan terveiset: 
- Jokainen tyttö paransi pelisuorituksiaan viikon aikana huimasti ja joukkuehenki pelikentällä alkoi tuottaa tulosta viikon puolivälissä, kun kentällä nähtiin hienoja suorituksia, mahtavia tuuletuksia sekä loistavaa tsemppausta. Näin hienojen tyttöjen kanssa on helppoa ja mukavaa elää leirielämää. Iso kiitos koko joukkueen omille tytöille, Lahden vahvistuksille Innalle ja Eerikalle, upeille E-tytöillemme Annille, Minjalle ja Roosa N:lle sekä tietenkin Annelle ja Jennille, sekä joko paikanpäällä tai muuten hengessä mukana olleille vanhemmille.

Kuva2 Teksti ja kuva Ali Rantonen