Trilleri Nivalassa

Trilleri Nivalassa

KPK järjesti Nivalassa varmasti kauden yleisöön menevimmän pelinsä. Pelistä ei puuttunut dramatiikkaa, eikä vauhdikkaita tilanteita. Myös runsaslukuinen yleisö kannusti omiaan ja välillä tuomareita. Tuomari joutui välillä puuttumaan yleisön kommentointiin, sen verran tiivis oli tunnelma. Tuomareille ei toki sattunut ihan paras päivä, muutamat selkeät virheet saivat jopa yleensä rauhallisesti tuomarointiin suhtautuvan KPK:n pelinjohtajan lämpenemään ajoittain. Ensimmäinen jakso meni valitettavasti juuri tuomarivirheiden ansiosta Nivalalle.

Ottelun toinen jakso oli selkeää KPK:n juhlaa. Voimakkaat rajalyönnit kakkospuolelle olivat myrkkyä Nivalalle. Kerta toisensa jälkeen Nivala joutui hakemaan palloa heinikosta, jonne pallo muuten muutaman kerran hukkui pitkäksi toviksi. Jakso näytti menevän KPK:lle selvästi, mutta viimeisessä lyöntivuorossa vastustaja vielä hivuttautui lähelle. Nivala on hyvä joukkue, se ei kuitenkaan riittänyt, sillä KPK oli askeleen verran edellä sekä ulko-, että sisäpelissä. Supervuoro sen osoitti, kun KPK aloitti sisävuorolla kylmäävästi 5-0. Lopulta supervuoro päättyi 5-4 KPK:lle ja koko ottelu 2-1.

D-tytöt parantavat otteitaan koko ajan, pieniä lipsahduksia toki sattuu kiinniotoissa vieläkin, mutta niitä korjataan tällä viikolla harjoituksissa. Seuraavassa kotipelissä Toholampea vastaan lauantaina 14.7. klo 17 nähdään, miten harjoittelu on tuottanut tulosta. Tuon ottelun jälkeen pelin pitäisi olla kunnossa Tampereen Suurleiriä ajatellen.

Nivalassa ykköspalkinnon sai Vilma Nevalainen ja kakkospalkinnon Oona Mertanen.

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915