KPK piti Haapajärven tiukoilla

KPK piti Haapajärven tiukoilla

Ottelu pelattiin loistavassa kesäsäässä Kajaanin keskuskentällä. Pieni tuulenvire vilvoitti sopivasti pelaajia ja runsaslukuista katsojajoukkoa.

Peli alkoi KPK:lta loistavasti. Kärki saatiin kentälle heti ja ovelat vaihtolyönnit saattelivat Roosa Jääskeläisen kolmoselle, josta pelin ykköspalkittu Vilma Nevalainen sivalsi hänet voimakkaalla välilyönnillä kotiin. Toisen vuoroparin alussa kenttä rullasi komeasti Vilman lyödessä kentän tyhjäksi, juosten vielä itse kunnarin. Peli oli hyvin D-tyttöjen käsissä.

Kolmannessa vuoroparissa tuli kuitenkin synkkä hetki ulkopelissä ja tuntui, että pallo ei pysynyt räpylässä sitten millään, kun tähän tuli vielä lisäksi Haapajärven lukkarin onnistuneet tolpat, ensimmäinen jakso oli taputeltu.

Jukka Nevalainen on kuitenkin vanha kettu pelinjohtajana ja toisena valmentajana toimiva Minna Kettunen omalla kokemuksellaan tsemppasi tyttöihin taistelutahtoa. Niinpä toiselle jaksolle ei tultu päät painuksissa, vaan KPK aloitti huiman ilotulituksen. Myös vastustajan kärki tukahdutettiin viimeistään kakkospesälle. Pallot pysyivät viimein räpylässä, mm. Hanna Perttunen napsi kerta toisensa jälkeen kakkospuolen kovat välilyönnit varmasti kiinni. Kolmospuolella kakkospalkittu Riina Heikkinen huolehti siitä, että kolmospesälle ei lönkötelty ihan miten vaan. Liike ja ilo palasi KPK:n peliin.

Haapajärvellä oli kuitenkin toisen jakson viimeinen sisävuoro, eikä se jättänyt tilannetta käyttämättä. Toinen jakso vastustajalle tiukkojen vaiheiden jälkeen 18-19 ja ottelu 0-2.

Kahdessa viimeisessä pelissä ennen Suurleiriä tullaan varmasti näkemään sisuuntunut ja taisteleva D-tyttöjoukkue. Perjantaina KPK pelaa vierasottelun Nivalassa ja kotona tytöt nähdään taas lauantaina 14.7., joilloin Toholampi saapuu vieraaksi.

 

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915