KPK: n D-tytöt Ylivieskan vieraana

KPK: n D-tytöt Ylivieskan vieraana

Ylivieskassa on kaupunki Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Asukkaita siellä on yli 15 000 - verrattain pieni kaupunki siis. Ylivieska tunnetaan teollisuudestaan ja kaupankäynnistään. Tämän totesimme, kun saavuimme Ylivieskaan sateisena torstai-iltana eilen. Kaupunki näyttää ja on siisti hienoine puu-istutuksineen katujen varsilla, toki satoi vettä, niinkuin oli luvattu.

Aina on kiva mennä siistiin paikkaan pelaamaan. Siihen siisteys sitten lopahtikin: Kenttä, jossa pelattiin, oli kohtalaisen hyvä hiekkakenttä, mutta pukukoppeja ja suihkuja ei ollut kahden kilometrin säteellä. Pelikamat vaihdettiin hinattavan kioskin “suojissa”, avaimetkin kioskiin löytyivät… vähän ennen pelin alkua.

Tytöthän eivät pienestä hätkähdä, kamat niskaan ja kentälle. Saman tien taivas repeää ja vettä alkaa tulla kaikkien tarpeisiin. KPK aloittaa sisävuorolla. Tavoitteena on saada hyvä henki päälle ja onnistumisia jokaiselle. Tämä näyttää toteutuvan heti, KPK saa kärjet kentälle ja juoksuja syntyy kolme putkeen. Ylivieska on pitkään hämillään. 

Ylivieska on kuitenkin tasainen joukkue ja sillä tasaisuudellaan se alkoi hivuttautua KPK:n rinnalle. Ensimmäisen jakson kaksi ensimmäistä vuoroa olivat tiukkaa taistoa. KPK:n tytöt ottivat palloja kiinni välillä reidellä, päällä ja vartalolla. Valmentajan kysellessä: “Tarvitaanko jääpussia”, kentältä kuului vastaus: EI! Asenne kohdillaan (vrt. mm. käynnissä oleviin jalkapallon maailmanmestaruusmittelöihin, joissa miestä kaatuu jopa sääsken puremaan).

Tytöt taistelivat, mutta pitkä ajomatkan tai myöhäisen aloitusajankohdan takia jalat olivat jokseenkin puuduksissa ensimmäisen jakson jälkeen. Liikkeen loppumisen myötä vastustaja sai tarvitsemansa juoksut ottelun voittoon. 

KPK:lta palkittiin Vilma Nevalainen ja Jenni Nevalainen, tsemppipalkinnon sai Roosa Jääskeläinen.

Maanantaina Kajaaniin saapuu Haapavesi. Vauhtia ei tule tuostakaan ottelusta puuttumaan. Peli alkaa klo 18.

 

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915