KPK:n D-tytöt pronssiotteluun Turussa

KPK:n D-tytöt pronssiotteluun Turussa

Kajaanin Pallokerhon D-tytöt pelaavat perjantaina Turussa päättyvällä alle 14-vuotiaiden suurleirillä pelisarjan pronssista. Vastustaja on Ylihärmän Pesä-Junkkarit.

Sarjan mestaruutta viime kesältä puolustavan KPK:n tie loppuotteluun tyssäsi torstaina, kun se hävisi välieräottelussa Sievin Sisulle 3-11. Sievi meni yllätysjoukkueena loppuotteluun ja saa vastaansa toisen pohjoisen joukkueen, Pattijoen Urheilijat.

KPK on pelannut Turussa sunnuntaina alkaneella leirillä hienon viikon. Alkusarjojen otteluissa tuli seitsemän voittoa putkeen ja sitten kaksi tasapeliä, Lappeenrannan kanssa 6-6 ja Hyvinkään kanssa 7-7. Torstain tappio oli viikon ensimmäinen.

Leirillä pelattiin torstai-iltana perinteiseen tapaan Itä-Länsi-ottelut. Tyttöjen pelisarjan Idän joukkueeseen valittiin KPK:n joukkueesta Tiia Jokela ja pelinjohtajaksi Jukka Nevalainen.

KPK:n joukkue on tyttöjen sarjojen ainoa kainuulaisjoukkue. Poikien kilpasarjassa Jani Komulaisen peluuttama Jymy-Pesiksen joukkue on voittanut kaikki yhdeksän otteluaan ja eteni perjantaiaamun mitaliotteluihin tappiottomana.

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915