C-tytöt kuuden parhaan joukossa SM-lopputurnauksessa

C-tytöt kuuden parhaan joukossa SM-lopputurnauksessa

Perjantain kaksi tappiota pudottivat KPK:n C-tyttöjen ykkösjoukkueen SM-mitaliotteluista ikäluokan lopputurnauksessa Oulussa. KPK pelaa näin lauantaina sijoista 5-6. Lopputurnauksessa oli mukana 20 joukkuetta.

KPK hävisi 10 joukkueen alkusarjan viimeisen ottelunsa perjantaiaamuna Haminalle juoksuin 5-4, kun hukkasi viimeisessä ulkovuorossaan kahden juoksun johdon. Tappio ei kuitenkaan ollut kohtalokas. KPK sijoittui B-lohkossa Muhoksen jälkeen kakkoseksi. Muhos pääsi lohkovoittajana suoraan välieriin, KPK puolivälieriin.

Iltapäivän puolivälieräottelussa Espoo, A-lohkon kolmonen, oli sitten selvästi parempi juoksuin 9-4 ja meni välieriin ja SM-mitaliotteluihin. Vastaansa se saa Muhoksen. KPK pelaa sijoista 5-6 vastustajanaan uudelleen Hamina.

KPK:n kakkosjoukkue uupui viimeisinä päivinä ja hävisi jatkosarjan kaikki kolme otteluaan, NiPelle 5-8, Kempeleen kakkoselle 1-7 ja Hyvinkäälle 4-13.

Myös SoJyn poikien joukkue päätti SM-alkulohkonsa tappioon juoksuin 1-8 Kouvolalle ja pelaa sijoitusottelussa sijoista 23-26.

Leirin Itä-Länsi-otteluissa olivat KPK:n tytöistä kilpasarjan ottelussa Emmi Salminen ja pelisarjan ottelussa Elli Pulkkinen. Jymyn pojista virallisen Itä-Länsi-edustuksen sai Ale Tschesmenski.

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915