Pesiskerho

Tule mukaan pesikseen!

Kajaanin Pallokerho järjestää tytöille ja pojille iloista, kehittävää ja turvallista liikuntaa ympäri vuoden, ja mukaan voi tulla milloin vain.

Lue lisää

KPK aloittaa muksupesiksen

KPK:n muksupesis Soidinsuon koulun salissa (1.1.2019 alkaen) tiistaisin klo 17-18.30.
Muksupesis on tarkoitettu 5-7-vuotiaille tytöille ja pojille ensimmäiseksi askeleeksi pesispolulla. Tavoitteena on leikinomaisesti tehdä tuttavuutta palloon, räpylään mailaan sekä jatkossa koko kansallispeliin - unohtamatta monipuolista liikuntaa ja sen tuomaa riemua.

Muksupesiksen vetäjinä toimivat Jonna Moilanen, seuran entinen aktiivipelaaja, ja ensimmäisen luokan liikunnanopiskelija Samuli Moisandar. Lisätietoja antaa Jonna puh. 044-259 8588.
Ilmoittautumiset harjoituksen alussa salilla tai etukäteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (nimi, syntymäaika, osoite ja huoltajan yhteystiedot). Mukaan sisäliikuntavarusteet ja iloinen mieli. Seuran puolesta välineitä.
Kevätkauden osanottomaksu on 40 euroa ja sisältää ohjauksen lisäksi pesispassin ja vakuutuksen.

Naperopesis

Naperopesis 6-9-vuotiaille tytöille ja pojille sunnuntaisin kello 17-18 (ei enää tiistaisin) Soidinsuon koulun salissa.

Ilmoittautumiset salilla vetäjälle tai ennakkoon KPK-toimisto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (nimi, syntymäaika, huoltajan yhteystiedot).

Kevätkauden osanottomaksu 25 euroa sisältää ohjauksen, välineiden käytön ja vakuutuksellisen pesispassin.

Lisätietoja:
Jorma Säkkinen, puhelin 050-551 1160 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Naperopesis alkaa

Naperopesis 6-9-vuotiaille tytöille ja pojille alkaa tiistaina 16.1. 2018 kello 16.15-17.15 Soidinsuon koulun salissa. 
Ilmoittautumiset salilla vetäjälle tai ennakkoon KPK-toimisto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (nimi, syntymäaika, huoltajan yhteystiedot).

Kevätkauden osanottomaksu 25 euroa sisältää ohjauksen, välineiden käytön ja vakuutuksellisen pesispassin.

Lisätietoja: 
Jorma Säkkinen, puhelin 050-551 1160 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.