KPK:n naisten superpesisottelu televisioidaan

KPK:n naisten superpesisottelu televisioidaan

Naisten superpesis palaa ensi kesänä rytinällä televisioruutuihin. Veikkaus-TV lähettää suorina lähetyksinä ainakin 20 naisten pääsarjan ottelua.

Yksi televisioitava ottelu on KPK-Manse PP Tampereelta. Se pelataan Kajaanin liikuntapuistossa maanantaina 22.5. alkaen kello 13.

Erikoinen otteluaika johtuu siitä, että tämän pelin otteluisäntänä toimii Kajaanin kaupunki. Se tarjoaa ottelun ilmaiseksi koululaisille. Televisiolähetys lisää varmasti koululaisten mielenkiintoa tulla liikuntapuistoon ja näkyä sitten mahdollisesti kuvaruudussa.

Tv-ottelu on oiva näyteikkuna myös Kajaanin kaupungille. Televisio ei vielä viime kesänä vieraillut kertaakaan KPK:n kotiottelussa.

Veikkaus-TV:n ottelut ovat maksuttomia lähetyksiä, mutta niiden katselu edellyttää rekisteröitymistä Veikkauksen sivuille ja rahan, vaikka euron tallentamista pelitilille.

Naisten superpesiksen tv-kesä avataan keskiviikkona 17.5. Supermielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat viime vuoden Suomen mestari Kirittäret ja sille mestaruuden katkerasti menettänyt Lapuan Virkiä.

Runkosarjan 13 ottelun suoran lähetyksen lisäksi Veikkaus-TV tarjoaa naisten Liitto-Lehdistö-ottelun 21.6. Lapualta sekä kaksi jatkosarjan, kaksi puolivälierien ja kaksi välierien ottelua. Finaalivaiheessa mukaan tulee sitten Yle Urheilu.

Lisätietoja televisioitavista otteluista: pesis.fi-sivulta

KPK:n toimisto avoinna

Ma - Ti klo 9:30 - 15:00

Osoite /posti:
Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 Kajaani

KPK:n toimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Yhteydenotto ja palaute

Kajaanin Pallokerho

Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelin: 08-613 0915