KPK hakee lopputurnauspaikkaa SM-hallipeleistä Oulusta lauantaina

KPK hakee lopputurnauspaikkaa SM-hallipeleistä Oulusta lauantaina

Suomen mestari Kirittäret kaatui talven ensimmäisessä hallipelissä Kajaanissa puhtaasti jaksoin 2-0 (5-4, 3-2). Viikkoa myöhemmin tuli Kempeleen Kirin kanssa arvokas tasapeli jaksoin 1-1 (2-3, 1-1).

Kajaanin Pallokerhon naisten superpesisjoukkue ei voisi juurikaan paremmista lähtöasemista osallistua lauantaina 11.2. SM-hallipesiksen alkuturnaukseen Oulussa. Pelit kotihallissa ovat osoittaneet, että talviharjoittelussa on tehty paljon oikeita asioita.

KPK kohtaa Raksilan hallissa Oulun Lipottaret ja Lapuan Virkiän. Lipottaret on sarjatulokas pääsarjassa, Lapua viisinkertainen Suomen mestari. Kolmen joukkueen turnauksesta vain voittaja pääsee Porissa maaliskuussa pelattavaan SM-lopputurnaukseen.

KPK joutuu Raksilan hallissa täysin toisenlaisiin olosuhteissiin kuin Kajaanin pallohallissa. Ouluhallin muovinurmi on kimmoisa ja pallo liikkuu nopeasti. Ulkopelissä pitää ehtiä liikkua. Pomppupelikin on mahdollista. Kajaanin pallohallin joustopohjainen tekonurmi ei anna tähän mahdollisuutta.

Kaikesta huolimatta ottelut ovat oiva lisätesti kevään harjoittelukauden jatkosuunnitteluun. Lisäksi valmentaja-pelinjohtaja Saku Komulainen saa lisänäyttöjä uusilta pelaajiltaan. 14 pelaajan superpesisryhmässä on peräti kuusi uutta pelaajaa. Kevään otteluissa haetaan yhdeksikköön mm. toista kopparia ja lyöjä- ja etenijäjokereita ja testataan kahta lukkaria.

Naisten SM-halliturnauksissa on lauantaina tulessa kaikkiaan yhdeksän joukkuetta. Oulun lisäksi yksipäiväinen turnaus pelataan Seinäjoella ja Tampereella. Neljäs turnaus pelataan 5.3. Imatralla.

Miesten SM-halliottelut alkoivat jo viikko sitten, kun Joensuu isännöi Kiteetä ja Kouvolaa. Sotkamon Jymy pelaa halliottelunsa 11.-12.3. Oulussa.

KPK:n otteluohjelma Oulussa lauantaina: kello 15.30 KPK-Lapua, 17.30 KPK-Lipottaret. Tulospalvelu: pesis.fi/kilpailutoiminta.

KPK:n toimisto avoinna

Ma - Ti klo 9:30 - 15:00

Osoite /posti:
Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 Kajaani

KPK:n toimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Yhteydenotto ja palaute

Kajaanin Pallokerho

Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelin: 08-613 0915