Otteluraportti Seinäjoki - KPK ke 3.8.

Otteluraportti Seinäjoki - KPK ke 3.8.

Pisteet jäivät Lakeudelle

KPK joutui pettymään Seinäjoen Maila-Jussien vieraana, ottelu päättyi SMJ:n voittoon 1-0 (7-7, 4-2).

Ilkka-areenalla nähtiin ottelun alussa äärimmäisen latautunut Vaara Pesis. Heti ensimmäinen sisävuoro oli nappiosuma, jossa juoksutehtailun käynnisti Jenna Siira. Siiran pystymailalyönti yllätti kakkostilanteessa kotijoukkueen takakentän ja pallo painui kauas maisemiin. Tiia Kääriäinen pinkoi kotiin ja Jenna kiersi kunniaa, taululle 0-2. Heti perään Siira näytti pelisilmäänsä ja karkasi Iina Lehtisen koppikumuralla kotiin ja lisäsi johdon jo kolmeen. Kun myös Reeta Korhonen onnistui kotiuttamaan Inka Ronkaisen ja toista kierrosta avannut Kääriäinen Korhosen, johti KPK ensimmäisen sisävuoron jälkeen jo 0-5. Erinomainen startti ei riittänyt nitistämään kotijoukkueen taistelumoraalia lopullisesti. Ensimmäisen tasoittavalla SMJ kavensi Piritta Kärnän ja Emmi Laineen lyönneillä taululle 2-5. Toisella lyöntikierroksella Laura Nurmelan kakkosluukkuveto painui kauas taka-aitoihin kolmen juoksun arvoisesti ja tilanne olikin jälleen tasan 5-5.

Kajaanilaiset pääsivät vielä jaksolla kuskin paikalle, kun ensin kotijoukkueen kokenut Niina Härkönen sortui päästämään vapaataivaljuoksun ja neljännen aloittavalla viimeisenä lyöjänä iskeneen Saana Sumenin "kuhmolainen" saatteli Jenna Siiran kotiin. Näin SMJ tuli viimeisen tasoittavalle takaa-ajotilanteessa 5-7. Kotijoukkueen pelastajaksi nousi jokeritykki Piritta Kärnä. Kärnä iski kahdesti vastustamattoman laakalyönnin Iina Lehtisen eteen ja tilanne oli jälleen tasan. Lisäjuoksuja ei nähty, joten jakso päättyi 7-7.

Toisella jaksolla juoksut olivat tiukemmassa. Ensimmäinen vuoropari oli juoksuton, mutta toisessa iski jälleen Maila-Jussien jokeriosasto: Kärnä löi illan neljäntensä ja toinen jokeri Laura Rajahalme säesti yhdellä, Seinäjoki johti 2-0. Sitten oli pohjalaisten vuoro avustaa vastustaja mukaan jaksolle: ykköstilanteessa polttoheitto meni kakkospesän ohitse ja ulos kenttäalueelta, näin kajaanilaisista Laura Karjalainen ja Essi Saastamoinen saivat hölkätä kentän ympäri ja taululle lukemiksi 2-2. Ottelun ratkaisu nähtiin neljännessä vuoroparissa. Kotijoukkueen Riina Kerolan: "yhden juoksun arvoinen" yläkierteinen lyönti pääsi kolmostilanteessa takakentältä karkuun, tiesi tämä avaralla kentällä lisätikkiä kunnarin muodossa. Pallokerho ei tasoittavallaan onnistunut iskemään ottelua tasoihin, joten seinäjokiset juhlivat kahden pisteen voittoa jakson päätyttyä 4-2.

Kajaanin palkitut:
I Jenna Siira (1+1/3, kl 9/10)
II Laura Karjalainen (0/1, kl 6/7)

Ottelun tilastot:
http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=27-2-0&id=28117t

Pudotuspelipaikasta yhä kamppailevalla Kajaanin Pallokerholla on runkosarjassa vielä kaksi ottelua jäljellä. Seuraava ottelu koittaa tulevana sunnuntaina, kun Vaara matkaa Jyväskylään. Ottelu Hippoksella kello 17.

KPK:n toimisto avoinna

Ma - Ti klo 9:30 - 15:00

Osoite /posti:
Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 Kajaani

KPK:n toimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Yhteydenotto ja palaute

Kajaanin Pallokerho

Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelin: 08-613 0915