Jäsentiedot

Rekisteriseloste

Johdanto

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen johtokunnan on pidettävä jäsenistä luetteloa.

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin.

Henkilötietoja ovat mm. nimi- ja osoitetiedot. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Rekisterinpitäjä:

Kajaanin Pallokerho ry,

Postiosoite: PL 124, 87400 Kajaani

Käyntiosoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani.

Puhelin: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk(at)kainuu.com

Yhteyshenkilö / Jäsensihteeri / Sihteeri:
Tuija Järvelä, gsm 040 - 823 8169, tuija.a.jarvela(at)gmail.com

KPK:n jäsenrekisterin tietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään jäsentietojen ylläpitoon ja jäsenmaksujen keräämiseen, - sekä pohjana laskutustiedoissa, jos jäseniltä laskutetaan muita maksuja. Lisäksi tietoja käytetään seuran sisäisessä viestinnässä.
Rekisterin tietosisältö:
Etunimi, Sukunimi, Syntymäaika, Katuosoite, Postinumero, Postitoimipaikka, Sähköposti, Puhelinnumero. ja Joukkue- tai ryhmätieto. Sähköinen rekisterimme mahdollistaa jäsenten ryhmittelyn esim. joukkueittain.

Tietolähteet

Tietolähteenä jäsenrekisterille ovat sähköiset ja/tai paperiset jäsentietolomakkeet (liity jäseneksi ja jäsentietojen muutos) sekä puhelimitse tapahtuvat jäsentietoilmoitukset.

Tietojen luovutukset

Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta Kajaanin Pallokerho ry:n ulkopuoliseen käyttöön.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole pääsyä rekistereihin. Henkilötietoja pääsevät näkemään vain järjestelmän ylläpitokäyttäjät käyttäjätunnuksensa ja salasanan kautta. Jäsenrekisteriä pitävät Seuran johtokunnan valtuuttamat henkilöt.

 

KPK:n toimisto avoinna

Ma - Ti klo 9:30 - 15:00

Osoite /posti:
Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 Kajaani

KPK:n toimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Yhteydenotto ja palaute

Kajaanin Pallokerho

Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelin: 08-613 0915