KPK:n pesiskoulussa oppia kädestä pitäen

KPK:n pesiskoulussa oppia kädestä pitäen

Kajaanin Pallokerhon pesiskoulu ja naperopesiskoulu ovat päässeet alkupäivien lumisateiden jälkeen hyvin liikkeelle. Mukana kaksi kertaa viikossa pyörineissä iltaharjoituksissa on ollut jo lähes 30 tyttöä ja poikaa.

Pesiskoulu jakautuu kahteen osaan. 9-12-vuotiaat saavat joka kerta oppia pesäpallon perusasioista. 5-8-vuotiaiden naperopesiskoulussa pesäpalloa opetellaan enemmän liikunnan ja iloisten leikkien kautta.

Pesiskoulun ohjaajina toimivat Sanimaria Selinko, Sara Kemppainen ja Veeti Nurmi. Apuna ovat olleet myös KPK:n nuoret huippupelaajat. Mm. avajaisiltana naisten superpesisjoukkueen lukkari Mari-Ann Lehtinen neuvoi naperopesiskoululaisille kädestä pitäen, miten räpylä saadaan käteen.

Ensi viikon pesiskouluillat ovat poikkeuksellisesti maanantai ja keskiviikko kello 17-18. E-pojat harjoittelevat myös sunnuntaina kello 17. Harjoituspaikkana on liikuntapuiston pesiskenttä.

Kun koulut loppuvat, pesiskoulu pyörii maanantaista 5 6. lähtien maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 11-12.30 päiväharjoituksina ja torstaisin kello 17-18 iltaharjoituksina.

Pesiskoulun alkukausi huipentuu tiistaina 13.6. kello 10-14 Kajaanissa pelattavaan Kainuun pesiskoululaisten avausturnaukseen. Kaikki pääsevät silloin oikeasti pelaamaan.

Päiväpesiskouluun otetaan uusien ilmoittautumisia maanantaina 5.6. kello 11 liikuntapuistossa. Ilmoittautua voi myös sähköpostilla osoiteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KPK:n naisten superpesisjoukkueen lukkari Mari-Ann Lehtinen neuvoo kädestä pitäen, miten räpylä saadaan käteen.

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915