Ilmoittautumisohje

Ilmoittautumisohje

Nimeä joukkueesi yhteyshenkilö, joka toimii linkkinä leiriorganisaation ja joukkueesi välillä sekä ennen leiriä, leirin aikana että leirin jälkeen. Yhteyshenkilö huolehtii myös joukkueen ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa on tärkeintä ilmoittaa joukkueesi mukaan leirille ja maksaa ilmoittautumismaksu (= kolmen leiripassin hinta), sillä paikkoja on rajallinen määrä. Pelaajien tarkemmat tiedot voi toimittaa myöhemmin. Kaikki tiedot lähetetään verkkolomakkeilla osoitteessa https://www.pesistulospalvelu.fi

Näin ilmoittaudut:

1) Ilmoittautuminen alueleirille alkaa 15.3.2018 osoitteessa https://www.pesistulospalvelu.fi

2) Valitse tapahtumista "PPL pohjoisen alueen F-G alueleiri" ja klikkaa JOUKKUEET-sarakkeesta ”ilmoittaudu”. Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden osalta ilmoittautuminen käynnistyy 1.4., samassa osoitteessa.

3) Valitse sarja, jossa joukkueesi pelaa. Leirisarja on tarkoitettu hiukan kokeneimmille joukkueille ja pelisarja vähemmän pelanneille. Pienpelisarjat: A-kori = F-ikäiset, B-ja C-kori = G-ikäiset (eli alle 8 v) tason mukaan.

4) Täytä erityisen huolellisesti maakunnan nimi, seuran nimi ja joukkueen nimi. Näitä tietoja et pääse jälkikäteen muuttamaan. Joukkueen nimen on oltava yksilöllinen ja tunnistettava, sillä sitä käytetään tulospalvelussa. Muistathan myös, että lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi on selkeämpi, eikä vie liikaa tilaa esimerkiksi sarjataulukossa.

Tähdellä merkityt kentät on täytettävä. Olethan huolellinen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuuden kanssa, sillä niitä käytetään säännöllisesti leiriin liittyvässä viestinnässä.

5) Arvioi pelaajien määrä ja leiripassin lunastavien toimihenkilöiden määrä, samoin todennäköisyys tuomarivelvoitteen täyttymiseen.

Huom! Jokaisen tuomarin ja tarkkailijan pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan. Tuomareiden ja tarkkailijoiden ilmoittautuminen alkaa 1.4.

6) Yhteisesti laaditut joukkueen pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. Vinkkejä sääntöjen laadintaan löytyy Olympiakomitean sivuilta.

7) Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat ruudullesi ja annettuun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen päivitysavaimen, jolla tietoja pääsee muuttamaan myöhemmin. Säilytä päivitysavain huolella. Mikäli kadotat päivitysavaimen, sen saa tilattua uudelleen sähköisesti.

8) Maksa ennakkomaksu (3 x leiripassi). Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ennakkomaksun (kolmen leiripassin hinta) suoritus näkyy ko. leirin tilillä. Maksamalla ennakkomaksun varmistat joukkueen osallistumisen leirille!

Laskulomakkeen saa ladattua ja tulostettua ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” –linkistä. Käytä aina samaa viitenumeroa, joka yhdistää maksun joukkueen tietoihin.

Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa ennakkopassien maksamisen jälkeen, ei ennakkopassimaksua palauteta joukkueelle.

8) Täytä pelaajien täydelliset tiedot 15.5.2018 mennessä. Olethan erityisen huolellinen allergioiden, erityisruokavalioiden ja sairauksien osalta. Joukkueenjohtajilla tulee olla pelaajien lähiomaisten yhteystiedot mahdollisia hätätilanteita varten.

Lisätietoja antaa leiriorganisaatiomme, kts. yhteystiedot. Leiriorganisaatio pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

KPK:n toimiston yhteystiedot

Osoite: Kehräämöntie 7, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 08 - 6130 915

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Toimisto avoinna

Ke - To klo 9:30 - 15:00

Yhteydenotto ja palaute

Sähköposti: kpk@kainuu.com

Puhelin: 08 - 6130 915